Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Köztudott, hogy Gerard mekkora mókamester a csapatban (és a válogatottban is).Egy kedves fan felrakott egy videót, amiben a csínytevéseit gyűjti össze, ezer köszönet neki.

Az első, amivel a videó is indul, az az, mikor a Barca egy épületből jön ki (szerintem repülőtéren szálhattak le, és a szállásukra igyekeztek) és egy lány fényépezi őket.Gerrard előrántotta a mobilját, és ő is készített egy képet a lányról, aki persze teljesen meglepődött.

A második egy ünneplés során történt, persze hogy Piquének fel kellett buknia valamiben, nem is ő lett volna.Szerintem már eléggé részeg lehetett, de hogy egyenesen már nem látott, az is biztos.

A harmadik jelenet a buszon játszódik, szintén csak Barcás csapattársaival.Itt igazából nem tudom, mi történt.

A következő jelenetben a Barca TV egyik adását láthatjuk, élőben jelentkeztek a helyszínről, a háttérben pedig félmeztelenül futkározik Gerard és Bojan.Az üvegfalon ezt persze tisztán lehetett látni.

A repülőgépen, szintén Gerard buzdításának hatására az egész Barca keret ujjongott a légiutaskísérő minden egyes mozdulatára.Aztán pedig Gerard berakott a mobiljáról egy számot, ezt nem tudom pontosan, hogy ugyanazon a gépen-e.

A következő egy meccsen történt, Keita rúgása közben Gerard is 'szimulált'  a lábával, a képernyőn még ki is írták, kit kell figyelnünk.

Az utolsó két jelenet pedig egy sajtótájékoztatón lett rögzítve, Piqué biztos valami vicceset vagy félreérthetőt mondhatott.Az utolsó képkockán pedig pózolt a kamerának :)